Ние ценим високо гласуваното ни доверие и го оправдаваме максимално, като координираме възложените ни задачи от самото начало, до крайното им изпълнение. След личната ни среща, на която уточняваме вашите желания и очаквания, стигаме до заснемането и взимането на размерите на съответния обект, било то апартамент, хотел, офис, търговски обект и т.н. Следва визуализация и изготвяне на ценова оферта, а след одобрението от ваша страна стартираме изпълнението на поръчката - тоест сбъдването на вашите мечти. 

"Дизайн Естет" е лидер в областта на интериорния дизайн и обзавеждането. Над 10-годишният опитът, който сме натрупали с множеството реализирани проект, ни превръщат в утвърдена компания, зад която стои екип от повече от 30 души - доказали се специалисти. Всеки един от нас, чрез своя професионализъм допринася за това да превърнем къщата ви в дом, внасяйки уют, стил и класа, чрез уникални по рода си интериорни решения, а реализацията им и мебелировката са изпипани до безупречност.

Кои сме ние "Дизайн Естет"

Смеем да твърдим, че сме напълно способни на това, защото освен креативните ни дизайнери, отлични майстори, перфектно изработени мебели, създаваме и 3D обемни детайли.
Инвестирайки в дома си, вие инвестирате в спокойното си и щастливо бъдеще, а ние от "Естет Дизайн" ви даваме гаранция както за това, така и за мебелите, с които преобразяваме дома ви!

* Можем ли да направим просто консултация с вас, без последващи ангажименти?

- Да, разбира се, че с удоволствие ще ви консултираме, без да се чувствате длъжни да ни ангажирате за останалите стъпки. Изпълняваме самостоятелна услуга "консултация, като нейната цена се уточнява индивидуално, предварително. Имаме богат опит и асортимент в областта на интериорния дизайн и можем да задоволим всички желания на клиента.

* Има ли нещо, което да е невъзможно за изпълнение?

- Няма мебел, която ние от "Дизайн Естет" не сме могли да изработим през годините. Нашите мебели са бутикови с висок клас изработка и за нас е удоволствие да създаваме сложни конструкция и нестандартен дизайн.

*Как се определя цената на услугите на интериорния дизайн?

- Цените се определят според много фактори, основните сред които са: големината на помещението, асортимента мебели, който ще има в нея, вида на материалите, от които ще се изработват.

* Може ли да бъдете ангажирани само за дизайна на една единствена стая?

- Вие сте тези, които избирате ангажимента, който ще ни бъде възложен, както и неговата мащабност - било то цял апартамент или само една стая, наше задължение е да удовлетворим очакванията ви и да изпипаме всичко до съвършенство. Например към днешна дата е хит интериорният дизайн на бебешки стаи и ние сме тези, които умеем да създаваме сигурни, надеждни и приказни мебели за вашите мъници, за да се чувстват от първия си ден у дома, като в приказка.

*Какъв е срокът за изпълнение на проекта?

- Средният срок за изпълнение на визуализацията е 7/10 дни, в зависимост от големината на проекта. При по-обемни поръчки е по-дълъг. По отношение на изработването на мебелите, срокът е в рамките на месец, а за по-голям брой, респективно и времето се увеличава.

*Може ли да се направи интериорен дизайн по определен отпуснат бюджет?

- Да, работим по отпуснат от клиента бюджет, който е съобразен с неговите разходи. За най-добри и бързи резултати, това е предпочитаният и от нас метод на работа.

*Поемате ли ангажимент за цели хотели и големи бизнес сгради?

- Да, за екипа на "Естет Дизайн" , който е производител на висококачествени мебели, е абсолютно реално и превърнало се в практика, поемането на проекти свързани с офиси, ресторанти, хотели, заведения, нощни клубове, салони за красота, детски центрове и т.н. В портфолиото ни влиза дизайна на много хотели, сред които "Адмирал" - Златни пясъци, "ДианаМар" - Павел баня и много други, които можете да видите в графа "КЛИЕНТИ".

*Можем ли да ви покажем дизайн на нечий дом и да превърнете нашия в абсолютно копие за много по-ниска цена от на модела?

- Именно това е едно от най-големите ни предимства, чрез което се гарантира пълно задоволяване на исканията на клиента, а от наша страна няма как да чуете "това е неизпълнимо", тъй като разполагаме с 3D фреза за 100%-това прецизност и еднаквост с модела.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Често задавани въпроси